login / registreren
Wachtwoord vergeten? Klik hier om het te herstellen.

About

Casting-Network

is een initiatief van Willy Gijsman. In 2009 is ze door haar zoon in de fashion industry en het acteercircuit terecht gekomen. Haar zoon was een redelijk bekend kindmodel/acteur, werkzaam voor onder andere Tommy Hilfiger en nog steeds actief als tienermodel/acteur.

In Mei 2016 besloot ze op Facebook de groep "Kunstkinderen" aan te maken. Met als achterliggende gedachte dat er dan makkelijker met andere moeders van kunstkinderen gecommuniceerd kon worden. Daar bleek echter veel behoefte aan te zijn. Binnen een jaar was de groep eigenlijk al te groot voor FB en was er een wachtlijst van ouders die ook graag bij de groep wilde komen. Ook kwamen er steeds meer aanvragen van opdrachtgevers of ze de groep in mochten om daar talent te scouten.

Aangezien de mogelijkheden op FB erg beperkt zijn en we de service uit wilde breiden is er gekozen om een website te laten ontwikkelen. Een website die dient als platvorm om opdrachtgevers, crew en talenten aan elkaar te koppelen. Waar talenten een eigen pagina krijgen die ze als visitekaartje kunnen gebruiken en waar je terecht kunt met vragen of, voor begeleiding als je net gaat beginnen. Contact met anderen is daarin cruciaal, want van elkaar kun je leren.

Uiteraard is het zonde om zo’n mooi systeem ook niet voor de volwassenen te gaan gebruiken en zo is "Casting-Network.nl" voor volwassen talenten ontstaan. Casting-Network en Kunstkinderen sluiten perfect op elkaar aan. Er is een kleine overlap omdat de groep kunstkinderen tot 16 jaar loopt en de volwassen groep begint bij 14 jaar. Dus als je inschrijft en je bent 14, 15 of 16 jaar dan heb je automatisch een abonnement voor beiden groepen om zo je kansen op een opdracht te vergroten. Opdrachtgevers die inschrijven kunnen ook van beide systemen gebruik maken en hebben dus2 abonnementen voor de prijs van 1. Zoek je kinder talenten dan kun je bij Kunstkinderen terecht en log je in op die site en zoek je volwassen talenten, locaties of dieren, dan kun je bij Casting-Network terecht.

Het is ons streven om aan dit platform te blijven bouwen en investeren om zo een zo compleet mogelijk platform te maken met een uitgebreide service. Het begin is er in ieder geval en daar zijn we trots op!